Yksityisyyden suoja

Keskeisimmät termit

Tässä Yksityisyydensuojakäytännössä tulee käyttää seuraavia, keskeisiä termejä:

  • Kootut tiedot: Tiedot kootaan ja esitetään yhteenvetona, ei yksilöllisesti.
  • Anonymisoitu tieto: Tiedot, jotka on anonymisoitu niin, että niitä ei voida enää käyttää yksilön tunnistamiseen eikä niistä voi muihin tietoihin yhdistämällä tunnistaa yksilöä.
  • Rekisterinpitäjä: Luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa, määrittää tarkoituksen, johon tietoja käytetään ja tavat, joilla Henkilötietoja käsitellään.
  • Tunnistamattomaksi tehdyt tiedot: Tiedot, joista tietyt tunnisteet on poistettu, jotta henkilön identiteettiä ei voi suoraan yhdistää tietoon (kuten tiettyjen henkilötunnisteiden peittäminen).
  • Henkilötiedot: Kaikki tiedot, jotka liittyvät tai koskevat tunnistettua tai tunnistettavissa oleva luonnollista henkilöä tai tiedot, joita voidaan käyttää sinun (tai kotitaloutesi) tunnistamiseen, joko yksinään tai yhdistettynä muihin käytettävissämme oleviin tietoihin. Nämä voivat sisältää nimesi, toimitus- ja laskutusosoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, tunnusnumeron (kun sovellettavissa), syntymäajan (kun sovellettavissa), aika- ja sijaintitiedot, pankkitilitiedot, tapahtuma- ja maksutiedot, toimitustiedot ja muut tiedot, jotka liittyvät tiliisi.i
  • Erityiset tietoryhmät: Erityiset Henkilötietojen tietoryhmät edellyttävät korkeampaa suojaustasoa tietosuojalain mukaisesti joillain lainkäyttöalueilla, kuten esimerkiksi käsittelyissä, joissa paljastuu terveystietoja, rodullinen tai etninen alkuperä.
  • Vakiosopimuslausekkeet: Kaikki Euroopan komission hyväksymät sopimuslausekkeet henkilötietojen siirtämisestä henkilötietojen käsittelijöille (EU:n/EEA:n ulkopuolelle) kolmanteen maahan, jossa kolmas osapuoli ei varmista tietosuojan riittävää tasoa.
  • Valvontaviranomainen: Valvontaviranomainen (tai vastaava minkä tahansa henkilötietojen suojaamista koskevan lainsäädännön mukainen toimija) on puolueeton viranomainen, jolle kuluttajat voivat tehdä valituksen.

Tiedot, joita keräämme

Kun teet tilauksen Verkkosivustolla tai käytät sitä muutoin, keräämme sinulta ja sinusta seuraavia tietoja:


Manuaalisesti antamasi tiedot

Kun teet tilauksen Verkkosivustolla, annat tietoja, joita tarvitaan tapahtuman valmiiksi saattamiseksi henkilöllisyytesi vahvistamiseen, vahvistamaan, että täytät ostoon liittyvät säädökset ja saattamaan ostotapahtuma valmiiksi. Tämä voi sisältää tietoja, kuten osoite, luottokorttitiedot tai tallennetut lompakon laskutustiedot. Nämä tiedot toimitetaan meille tämän Yksityisyydensuojakäytännön ja Toimittajamme yksityisyydensuojakäytännön mukaisin ehdoin. Ostotapahtumaa koskevien tietojen lisäksi saatat antaa lisätietoja, kun tarvitset tukea ostamallesi tuotteelle tai muihin meiltä hankkimiisi palveluihin, kuten silloin, kun käytät asiakaspalvelua tai rekisteröit tuotteita. Saatamme myös kerätä tietoja, jotka annat meille, jos osallistut kilpailuun tai ostat tarjoustuotteen, tai tilaat uutiskirjeen tai vastaavia palveluita. Saatamme myös kerätä tietoa, kun haet työpaikkaa tai muutoin lähetät meille työtä koskevia tietoja.


Erityiset tietoryhmät

Emme yleensä kerää tai prosessoi Erityisiä tietoryhmiä. Saattaa kuitenkin ilmetä tilanne (kuten esimerkiksi työllistämistarkoitus), jossa tällaisia tietoja voidaan käsitellä. Siinä tapauksessa varmistamme, että tietojen käsittelyssä noudatamme sovellettavaa tietosuojalainsäädäntöä, mukaan lukien tarvittavat oikeudelliset perusteet (esim. käsiteltäessä terveystietoja vakuutussopimusta varten). Noudatamme tarvittavia turvallisuuskäytäntöjä ja -menettelytapoja turvataksemme Erityiset tietoryhmät.


Selaimeltasi tai laitteeltasi saatavat tiedot

Voimme saada tietoja myös Internet-selaimeltasi. Tämä voi sisältää tietoja, joista sinua ei tunnisteta henkilökohtaisesti (esimerkiksi vierailusi päivämäärä tai aika). Saamamme tiedot riippuvat Internet-selaimesi asetuksista. Ellei laki kiellä, luomalla käyttäjäprofiilin Verkkosivustolla käymisen yhteydessä suostut Henkilötietojesi käsittelyyn ja saatamme yhdistää selaimesi antamat tiedot tietoihin, jotka tunnistavat sinut henkilökohtaisesti, kuten on kuvattu seuraavassa. Tarkista selaimesi asetukset ja opettele muuttamaan selaimen asetuksia. Saatamme myös kerätä rajoitettuja Henkilötietoja (sähköpostiosoite) web-teknologioiden kautta käyttäessäsi verkkosivustoa, kuten on kuvattu jäljempänä.


Maantieteellistä sijaintia koskevat tiedot

Kun käytät älypuhelinta, mobiililaitetta tai tietokonetta päästäksesi Verkkosivustollemme tai käytät mobiilisovelluksiamme, saatamme kerätä tietoja fyysisestä sijainnistasi. Saatamme yhdistää nämä tiedot muihin paikkaperusteisiin tietoihin (esim. IP-osoitteesi ja laskutus-/postinumerosi), tarjotaksemme sinulle muita palveluja mobiililaitteellasi. Jaamme paikkatietosi vain kolmansille osapuolille, jotka auttavat meitä tarjoamaan sinulle palveluja. Voit estää näiden tietojen luovuttamisen kieltäytymistoiminnolla muuttamalla mobiililaitteesi salli-asetuksia.


Evästeet ja muut vastaavat teknologiat

Tiedot, jotka keräämme evästeitä tai vastaavia teknologioita käyttämällä, eivät tyypillisesti ole Henkilökohtaisesti tunnistettavia, mutta me voimme linkittää ne antamiisi Henkilötietoihin. Käytämme evästeitä ja muita vastaavia teknologioita tietojen keräämiseen ja tämän verkkosivuston tiettyjen ominaisuuksien tukemiseen. Internetin kehittyessä voimme käyttää erityyppisiä teknologioita tähän tarkoitukseen. Esimerkiksi saatamme käyttää näitä teknologioita kerätäksemme tietoa siitä, miten vierailijat käyttävät tätä Verkkosivustoa (kuten esimerkiksi, millä sivuilla he vierailevat, tai mitä linkkejä he käyttävät). Analysoimme nämä tiedot ymmärtääksemme paremmin vierailijoidemme kiinnostuksen kohteita, tarpeita ja parantaaksemme Verkkosivuston sisältöä ja toimivuutta. Käytämme näitä tietoja myös Verkkosivuston ominaisuuksien tukemiseen, ja näin ollen emme pyydä sinua uudelleen syöttämään tietoja, jotka jo ovat meillä. Käytämme näitä tietoja myös personoimaan kokemuksesi, kun käytät Verkkosivustoa, ja parantamaan markkinointiponnistelujamme, mukaan lukien kohderyhmäkohtainen mainonta.

Jos et halua vastaanottaa evästeitä, voit säätää selaimesi estämään evästeet tai hälyttämään, jos tietokoneellesi on asetettu eväste. Vaikka sinun ei tarvitse hyväksyä evästeitä, voi olla, ettet pysty käyttämään kaikkia Verkkosivuston toimintoja, jos selaimesi hylkää evästeemme.

Lisätietoa evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttämisestä saat evästeselosteestamme.


Kolmannen osapuolen evästeet ja muut vastaavat teknologiat

Web-teknologioita voi tälle Verkkosivustolle asettaa myös kolmas osapuoli. Myös me voimme tai kolmas osapuoli voi asettaa web-teknologioita Toimittajan puolesta, jonka brändäys tai sen palveluntarjoajat näkyvät tällä Verkkosivustolla. Tällä tavoin Toimittajallamme olisi lupa käyttää kerättyjä tietoja. Näitä tietoja käytetään verkkosivustosta saamasi kokemuksen parantamiseen, markkinointianalyyseihin, kohderyhmä- ja ilmoitusmainontaan sekä laadun parantamiseen. Saatamme kerätä IP-osoitteesi web-teknologioiden kautta.

Me ja Toimittajamme saatamme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia Verkkosivuston yhteydessä. Näihin voivat sisältyä muun muassa mutta ei yksinomaan: Alexa Metrics, Google Analytics, Omniture ja ClickTale. Nämä ja muuta palveluntarjoajat voivat kerätä tietoja verkkosivustovierailuistasi, toiminnastasi kyseisellä verkkosivustolla sekä tuotteista ja palveluista, joita tarjoamme tai joita Toimittajamme tarjoavat. Heidän suorittamaan tietojen keräämiseen ja käyttöön sovelletaan heidän omia yksityisyydensuojakäytäntöjään.

Lisätietoja koskien näitä kolmannen osapuolen palveluja ja miten kieltäytyä niistä käy www.networkadvertising.org/consumer/opt_out.asp, www.aboutads.info/choices, tai https://www.youronlinechoices.com/ (EU ja Britannia).


Tiedot kolmansilta osapuolilta

Voimme myös vastaanottaa tiettyjä tietoja sinusta kolmansilta osapuolilta, kuten esimerkiksi tietoja siitä, kun käytät sosiaalisen verkoston varmennuksia kirjautuessasi Verkkosivustolle, kun käytät todennettua maksutapaa tai muun online-tietolähteen kautta, tällaisten online-tietolähteiden laatimien tietojen käyttö- ja käsittelysääntöjen mukaisesti. Jos mitkä tahansa Henkilötiedoista ovat vapaasti saatavilla, tai ne ovat julkisia, meillä ei ole minkäänlaisia velvoitteita sinua kohtaan niihin liittyen.

Tietyillä oikeudenkäyttöalueilla Henkilötietojesi käsitteleminen on laillista vain, jos se tietosuojalainsäädännön mukaan on sallittua. Luotamme oikeudellisiin perusteisiin varmistaessamme, että tietojasi käsitellessämme ja käyttäessämme täytämme sovellettavat lait ja että meillä on käsittelytoimenpiteille laillinen perusta seuraavassa esitetyn mukaisesti:

  • PerformanceBy99TermsSale. We
  • Sopimuksen toteuttaminen. Suorittamalla oston tällä Verkkosivustolla tuotteiden tai palveluiden myynnistä muodostuu sopimus, joka on Myyntiehtojemme määrittämä. Meidän on käsiteltävä henkilötietojasi, jotta voimme täyttää tämän sopimuksen velvoitteemme.
  • Suostumus. Käyttämällä Verkkosivustoa tai muulla tavoin antamalla Henkilötietojasi, annat suostumuksesi siihen, että keräämme, käytämme ja luovutamme tietojasi, kuten on kuvattu tässä Yksityisyydensuojakäytännössä. Jos et suostu tähän Yksityisyydensuojakäytäntöön, sinun ei tule käyttää tätä Verkkosivustoa eikä lähettää tietojasi tämän Verkkosivuston kautta.
  • Oikeutettu etu. Saatamme käsitellä Henkilötietojasi, silloin kun niiden käsittely on tarpeen meidän (tai kolmannen osapuolen) oikeutettujen etujemme osalta, silloin kun nämä edut ei kumoudu rekisteröidyn henkilön etujen, oikeuksien tai vapauksien vuoksi. Käsittelemme tietojasi oikeutetun edun perusteella, sellaisista syistä kuin petosten havaitseminen, maksujen optimointi ja tapahtuman hallintaan sovellettavan minkä tahansa sääntelyjärjestelmän mukaisesti. Voimme käsitellä Henkilötietojasi markkinoidaksemme sinulle tai ottaaksemme sinuun yhteyttä tai aloittaaksemme keskustelun käyttäen tietoja, jotka olemme keränneet käyttäen julkisia lähteitä. Voimme myös sovellettavaa lakia noudattaaksemme prosessoida tietojasi oikeutetun edun perusteella työsuhteen yhteydessä.
  • Muut oikeudelliset perusteet. Voimme myös käsitellä tietojasi muilla oikeudellisilla perusteilla, kuten esimerkiksi, jos käsitteleminen on välttämätöntä lakivelvoitteiden täyttämiseksi

Miten käytämme tietojasi

Kun käyt Verkkosivustolla tekemässä tapahtuman, käytämme Henkilötietojasi seuraavalla tavalla:


Tapahtumaasi liittyen

Kun käyt verkkosivustolla tekemässä tapahtuman, meidän on käsiteltävä henkilötietojasi tapahtuman valmiiksi saamiseksi ja täyttääksemme tapahtumaa koskevat velvoitteet, mukaan lukien tarpeellinen prosessointi seuraavia koskien:

  • turvallisuuden varmistaminen ja valvonta ja petosten estäminen,
  • määritetään maa, jossa sijaitset kaupan noudattamista varten,
  • maksusi käsittely, verotilanteesi tarkistaminen, maksunpalautuksen riitauttaminen, jotta voidaan määrittää kelpoisuutesi luottorajalle tai tilaukseesi liittyvien ilmoitusten lähettäminen,
  • henkilökohtaisen ostokokemuksen tarjoaminen sinulle,
  • ostosten rekisteröiminen valmistajan tai palveluntarjoajan takuuta, teknistä tukea tai muita vastaavia tarkoituksia varten,
  • toimittaaksemme sinulle avaimet, pääsykoodit tai muut tarvittavat tiedot, joilla pääset ostamiisi tuotteisiin ja palveluihin,
  • ilmoittaaksemme palveluoikeuden ostostasi kyseisen palvelun tarjoajalle,
  • kun olet antanut suostumuksesi, tilin luomiseksi tulevia ostoksia varten,
  • helpottaaksemme tilaustuotteiden tai -palveluiden tilauksia, ja
  • tehokkaan kokemuksen ja tuen tarjoamista varten. Lain sallimissa rajoissa tämä voi sisältää sen, että sinuun otetaan yhteyttä, jos aloitat uloskirjautumisprosessin, seurataksemme keskeneräistä istuntoa tai nähdäksemme, oliko Verkkosivuston käytön kanssa ongelmia.

Markkinointi ja siihen liittyvä viestintä

Kun annat Henkilökohtaisia tietojasi, me saatamme tarjota sinulle mahdollisuuden valita, haluatko edelleen vastaanottaa markkinointia ja siihen liittyvää viestintää meiltä tai Toimittajaltamme. Kun olet antanut suostumuksesi vastaanottaa tätä viestintää sovellettavan lain puitteissa, tämä viestintä voi tapahtua suoraan postitse, sähköpostitse tai puhelimitse ja sisältää tietoja liittyen meidän tai Toimittajamme tuotteisiin ja palveluihin. Voit milloin tahansa lopettaa tällaisen viestinnän vastaanoton lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen remove@digitalriver.com tai noudattamalla peruuta tilaus -ohjeita sähköpostiviestinnässä.

Jos annat meille suostumuksesi lisätä yhteystietosi Toimittajamme postituslistalle ja myöhemmin perut tämän luvan, sinun tulee, paitsi jos laki muuta edellyttää, ottaa yhteyttä Toimittajaamme (tai noudattaa peruuta tilaus -ohjeita, jotka on annettu Toimittajamme lähettämässä sähköpostissa), jotta nimesi poistetaan Toimittajamme sähköpostilistoilta.


Anonyymien tietojen käyttö

Saatamme käyttää prosessia nimeltä anonymisointi tehdäksemme keräämästämme datasta Anonyymiä tietoa. Tässä tapauksessa kaikki henkilötietojen elementit, kuten nimi, katuosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja muut anonymisoidaan sovellettavan lainsäädännön mukaan. Voimme käyttää Anonyymejä tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • petostenestotoimenpiteisiin, kuten laitteen sormenjälkitunnistin,
  • Verkkosivuston ja/tai Toimittajamme palvelujen käytön personointiin ja tukemiseen,
  • Verkkosivuston, asiakaskokemusten, mainontajärjestelmiemme sekä tuotteidemme ja palvelujemme parantamiseen,
  • tunnistaaksemme transaktiot, jotka ovat peräisin tytäryhtiön markkinointi- tai neuvonta-/ohjausohjelmista,
  • välittääksemme kohdennettuja mainoksia ja muita kaupankäyntiin liittyviä ratkaisuja Verkkosivustolla,
  • toimittaaksemme raportteja nykyisille ja tuleville Toimittajille ja palvelun tarjoajillemme, ja
  • tehdäksemme muuta historia- tai tilastotutkimusta ja analyysejä.

Saatamme myös käyttää Tunnistamattomaksi tehtäviä tietoja tässä kohdassa edellä kuvatuissa tarkoituksissa sekä vastaavissa tarkoituksissa lainsäädännön edellyttämällä tavalla.


Muut tavat, joilla Henkilötietojasi käytetään

Voimme käyttää Henkilötietojasi seuraaviin:

  • varmistamme, että sovellettavia lakeja noudatetaan,
  • varmistamme, että meillä olevat tiedot sinusta ovat tarkkoja,
  • kuten on identifioitu täydentävässä yksityisyydensuojailmoituksessa, joka on julkaistu Verkkosivustolla,
  • otamme sinuun yhteyttä, jos olet pyytänyt meitä olemaan yhteydessä ja
  • henkilöstöosastoa varten, kuten esimerkiksi saadaksemme sähköpostiosoitteesi, jos olet hakemassa työpaikkaa verkossa.

Yhteiskäyttö

Digital River voi käyttää yhdessä ja jakaa Henkilötietojasi muiden tässä listattujen Digital Riverin yksiköiden kanssa. Yhteiskäytön soveltamisala on selitetty alla.

  • Kuluttajatiedot, joita keräämme toimittaen ne samalla maailmanlaajuiselle jälleenmyyjäverkostollemme, kuten nimi, lähetys- ja laskutusosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, tapahtuma- ja maksutiedot, toimitustiedot ja muut kuluttajatiliisi liittyvät tiedot,
  • Työvoimaan liittyvät tiedot, kuten työntekijän tai tulevien työntekijöiden tiedot, ja
  • Muut tiedot, joita keräämme, kun käyt Verkkosivustolla tai käytät muutoin palveluitamme.

Digital River, Inc., Digital River GmbH, ja/tai Digital River Ireland Ltd. ovat vastuussa yhteiskäytössä olevien henkilötietojen hallinnoimisesta.

Miten jaamme tietojasi

Digital River ei koskaan myy Henkilötietojasi. Voimme kuitenkin jakaa Henkilötietojasi tässä kohdassa selitetyn mukaisesti.

Toteutamme tarvittavia toimenpiteitä varmistaaksemme, että kaikki henkilöt ja yksiköt, jotka saavat Henkilötietoja tässä Yksityisyydensuojakäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin, ovat velvollisia pitämään Henkilötiedot turvassa. Jos keräämme tai vastaanotamme Erityisen tietoryhmän tietoa ja jos meidän on siirrettävä Tietoja kolmannelle osapuolelle, yksityiskohtaiset tiedot tällaisesta yksiköstä kerrotaan sinulle, jos sovellettava lainsäädäntö niin edellyttää. Velvoitteemme eivät koske tietoja, jotka kerrotaan valtionhallinnon yksikölle, jolla lainsäädännön tai voimassa olevan lain määräyksen mukaan on oikeus saada tällaisia tietoja.


Ulkoinen käsittely

Käytämme muita yhtiöitä, mukaan lukien tytäryhtiöitämme, palveluntarjoajia ja muita käsittelijöitä, jotka tarjoavat meille tiettyjä palveluja (tai tarjoavat niitä puolestamme), ohjeidemme perusteella ja tarvittavia luottamuksellisuus- ja turvallisuustoimenpiteitä noudattaen. Nämä palveluntarjoajat tarjoavat palveluja maailmanlaajuisesti, mukaan lukien:

  • petosten valvonta- ja havaitsemispalvelujen tarjoaminen;
  • Verkkosivuston hoitaminen ja ylläpito,
  • tietojen koskemattomuustarkastusten suorittaminen,
  • optimointipalvelujen tarjoaminen,
  • luottokorttimaksujen prosessointi,
  • luottorajan tarjoaminen sinulle,
  • maksujen kerääminen,
  • tilauksen täyttäminen,
  • mainoksien toimittaminen Verkkosivustolle ja kolmansien osapuolten verkkosivustoille,
  • postin tai sähköpostin lähettäminen,
  • työllisyyteen ja työvoimaan liittyviin palvelujen tarjoaminen ja/tai
  • asiakaspalvelun tarjoaminen.

Emme jaa Henkilötietojasi palveluntarjoajillemme, paitsi jos oikeutettujen etujemme mukaisten tarkoitusten täyttäminen tai sinua kohtaan muodostuneet velvollisuutemme sitä edellyttävät. Sopimukset saattavat edellyttää, että näiden palvelujentarjoajien tulee voida käyttää kaikkia tietoja, joita me heille kerromme vain palvelujen tuottamiseksi meille tai meidän puolestamme, ja Henkilötietojesi luottamuksellisuuden suojaamiseksi. Saatamme myös antaa näin yhtiöiden käyttää Anonyymejä tietoja heidän liiketoimintansa tarkoituksiin. Emme luovuta Henkilötietojasi tytäryhtiöillemme tai asiaankuulumattomille kolmansille osapuolille heidän omiin markkinointitarkoituksiinsa ilman suostumustasi.


Toimittajiemme kanssa

Annamme tiettyjä Henkilötietoja, Anonyymejä tietoja tai Tunnistamattomiksi tehtyjä tietoja Toimittajillemme, jotta voimme täyttää sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan, ja muutoin saadaksemme apua käyttöön kohdassa "Miten käytämme tietojasi" kuvatun mukaisesti, mukaan lukien seuraavat:

  • raportointitarkoitukset,
  • tilauksen täyttäminen,
  • jotta Toimittajamme tai sen palveluntarjoaja voi rekisteröidä ostoksesi,
  • jotta sinä pääset toimittajamme tai sen Toimittajien tuotteisiin tai palveluihin,
  • jotta takuupalvelut, tekninen tuki ja myynnin jälkeinen palvelut toimivat paremmin,
  • asiakaspalvelun tarjoaminen,
  • jotta Toimittajamme tai sen palveluntarjoaja voi tarjota palveluja Verkkosivuston yhteydessä (kuten esimerkiksi asiakastuki tai yksittäisen sisäänkirjautumisen toiminnallisuus),
  • jotta Toimittajamme tai sen palveluntarjoaja voi lähettää sinulle viestejä, jos olet antanut suostumuksesi niiden vastaanottamiseen, tai
  • vastaaviin tarkoituksiin, jotta voimme täyttää sitoumuksemme sinua kohtaan.

Oikeudellisten vaatimusten noudattaminen, petosten ja rikosten ehkäiseminen

Sovellettavan lainsäädännön salliessa voimme paljastaa henkilötietojasi, kun uskomme paljastamisen olevan sopivaa, jotta voimme:

  • täyttää lakisääteiset vaatimukset;
  • tehdä yhteistyötä lainvalvontaan tai muuhun viranomaistutkimukseen liittyen tai raportoida toimista, jotka saattavat olla oikeudellisten määräysten tai viranomaismääräysten vastaisia,
  • ehkäistä tai tutkia mahdollista rikosta (kuten esimerkiksi petos ja identiteettivarkaus) tai tietoturvaloukkauksia (myös epäiltyjä loukkauksia) tai tämän Yksityisyydensuojakäytännön loukkauksia,
  • suojella Digital Riverin, työntekijöidemme, Toimittajiemme, kolmansien osapuolien, yleisön yleensä tai sinun turvallisuutta.

Myynti- tai fuusiotapahtumaan tai vastaavaan tapahtumaan liittyen

Jos joku tytäryhtiöistämme tai joku kolmas osapuoli on ostanut liiketoimintamme, määrätyn omaisuuserän tai jonkin toimintadivisioonamme liiketoiminnan (kuten esimerkiksi osan myynnistä, fuusio, uudelleenorganisointi tai vastaava tapahtuma), Henkilötietosi siirtyvät kyseisen yhtiön omistukseen, ellei toisin ole säädetty paikallisessa lainsäädännössä. Tällaisessa tapahtumassa henkilötietojesi käyttöön ostajayhtiön toimesta sovelletaan yksityisyydensuojakäytäntöä, kaikkia sovellettavissa olevia täydentäviä tietoturvailmoituksia ja yksityisyysmieltymyksiä, jotka olet ilmaissut Digital Riverille ennen yhteensulautumista.


Kootut tai tunnistamattomaksi tehdyt tiedot

Saatamme käyttää tai jakaa tietoja, jotka on koottu tai tehty tunnistamattomaksi, jolloin niitä ei voi käyttää kelvollisesti yksilön tunnistamiseen. Saatamme käyttää tai jakaa näitä tietoja eri tavoilla, mukaan lukien petostenestopalvelut tai analyyttiset tarkoitukset.

Miten suojaamme tietosi

Henkilötietojasi käsitellään turvallisilla, pilvipohjaisilla tietokonepalvelimilla. Kaupankäyntitapahtumasi käsitellään optimaalisesti alueella, jolla aloitit istuntosi, tai lähellä sitä. Tämä tarkoittaa sitä, että Henkilötietojasi käsitellään joko Yhdysvalloissa ja/tai Irlannissa. Kopio ja/tai varmuuskopio Henkilötiedoistasi voidaan tallentaa tai niitä voidaan muutoin prosessoida Irlannissa pilvipalveluntarjoajan toimesta Digital Riverin ongelmastapalautumisohjelman mukaan.

Mikään lähetysmenettely tai tietojen tallennus ei ole täysin varma, ryhdymme kuitenkin tarvittaviin toimenpiteisiin tarjotaksemme riittävän turvallisuustason keräämiemme tietojen arkaluontoisuuden huomioiden. Olemme ottaneet käyttöön fyysiset, tekniset ja hallinnolliset turvallisuuskäytännöt ja suojatoimenpiteet, jotka on hyväksyttävästi suunniteltu suojaamaan Henkilötietojasi luvattomalta pääsyltä niihin ja niiden levittämiseltä. Kun keräämme tai lähetämme arkaluonteista tietoa, kuten esimerkiksi rahaliikenteen tilinumero, käytämme alan yleisiä menetelmiä tällaisen tiedon suojaamiseksi sovellettavan lainsäädännön edellyttämällä tavalla. Vaikka toteutamme tarvittavat toimenpiteet suojataksemme tietosi, emme voi taata Internetin kautta ladattujen tai tietokannassamme säilytettävien tietojesi turvallisuutta. Myös sinä olet vastuussa tarvittavien toimenpiteiden toteuttamisesta tietojesi suojaamiseksi niiden luvattomalta levittämiseltä tai väärinkäytöltä, esimerkiksi suojaamalla salasanasi ja kirjautumalla ulos, kun et enää käytä yhteiskäytössä olevaa tietokonetta tai mobiililaitetta. Noudatamme alan parhaita käytäntöjä vähentääksemme mahdollisia vaaratilanteita. Jos Digital River -yhtiön hallussa olevat (tai todennäköisesti sen haltuun tulevat) Henkilötiedot paljastuvat, vahingoittuvat tai katoavat, ryhdymme välittömästi korjaaviin toimenpiteisiin, kerromme sinulle, jos asia koskee sinua, oikea-aikaisesti ja raportoimme asiasta toimivaltaisille viranomaisille sovellettavan lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

Oikeutesi päästä omiin Henkilötietoihisi ja hallinnoida niitä

Kunnioitamme oikeuttasi valita tapa, jolla keräämme, käytämme ja jaamme Henkilökohtaisia tietojasi.

  • Tietoihisi pääsy. Jos haluat tarkistaa tai korjata Henkilötietojasi tai rajoittaa niiden käsittelyä, vastustaa suoramarkkinointia tai pyytää poistamaan Henkilötietosi, lähetä meille pyyntö, kuten on esitetty tämän Yksityisyydensuojakäytännön kohdassa "Miten saat meihin yhteyden".
  • Tietojen muokkaus ja poistaminen. Jos meille lähettämissäsi Henkilötiedoissasi on jokin virhe tai jos haluat pyytää Henkilötietojesi pois pyyhkimistä tai poistamista, ota meihin yhteys, kuten on esitetty tämän Yksityisyydensuojakäytännön kohdassa "Miten saa meihin yhteyden" ja ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin.
  • Tietojen käytön vastustaminen. Sinulla on oikeus vastustaa sitä, että käsittelemme Henkilötietojesi suoramarkkinointitarkoituksessa. Emme myy Henkilötietojasi emmekä käytä niitä Suoramarakkinointitarkoituksiin ilman suostumustasi.

Kun otat meihin yhteyttä, saatamme pyytää sinulta lisätietoa varmistaaksemme henkilöllisyytesi. Pidätämme itsellämme oikeuden rajoittaa tai kieltäytyä pyynnöstäsi, jos et pysty antamaan riittävästi tietoa todentaaksesi henkilöllisyytesi tai tyydyttämään oikeudelliset tai liiketoimintaamme liittyvät vaatimukset, kuten on mainittu tietojen säilyttämiskäytännössämme. Kun poistamme Henkilötietosi tai Erityiset tietoryhmät, se tehdään tavalla, joka estää menetyksiä, varkauksia, väärinkäyttöä tai luvatonta pääsyä tietoihin tietojen säilyttämiskäytäntömme mukaisesti.

Sinulla on oikeus raportoida paikalliselle valvontaviranomaisellesi, jos koet, ettei tietosuojalain mukaisia oikeuksiasi ole asianmukaisesti huomioitu. Mutta ennen kuin teet niin, pyydämme ottamaan suoraan meihin yhteyttä, sillä olemme sitoutuneet työskentelemään kanssasi ja auttamaan kaikkien yksityisyyteesi liittyvien huolenaiheiden ratkaisemisessa.

Tietojen säilyttämiskäytäntö

Digital River saattaa tallentaa Henkilötietojasi niin kauan, kun käytät Verkkosivustoa, ja sen jälkeen kuten sovellettava lainsäädäntö edellyttää, tai liiketoimintamme vaatimukset täyttyvät.

Älä jäljitä -pyyntö (Do Not Track)

Jos kiellät tietojesi keräämisen evästeiden ja muiden web-teknologioiden kautta, nykyinen (-set) mainosten näyttöeväste (-et) poistetaan, ja uusi eväste yritetään asettaa, mikä ohjeistaa palveluntarjoajat olemaan jäljittämättä tulevia toimiasi, kun kyseinen eväste on havaittu (“no-track”-eväste). Jos selaimesi on konfiguroitu hylkäämään evästeet, kun vierailet estosivullamme, “no-track”-evästettä ei voida asentaa tietokoneellesi. Myös jos myöhemmin poistat “no-track”-evästeet, käytät eri tietokonetta tai vaihdat web-selaimen, sinun täytyy suorittaa kieltäytymistoiminto uudestaan. Emme nykyään vastaa selaimen "no-track"-signaaleihin.

Lapsia koskeva yksityisyydensuoja

Digital Riverin palveluita ei ole suunnattu eikä tarkoitettu lapsille. Jos et ole vielä täysi-ikäinen tai et voi tehdä laillisesti sitovia sopimuksia maassasi, niin et voi käyttää tätä Verkkosivustoa ilman vanhempiesi suostumusta. Jos uskot saaneesi tietoja henkilöltä, joka on lastensuojelulainsäädännön alainen, eikä vaadittavaa suostumusta ole saatu, ilmoita siitä meille välittömästi, ja me ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin tällaisten tietojen poistamiseksi.

Jos Henkilötietoja ei toimiteta tai suostumusta ei anneta pyydettäessä

Kun meitä edellytetään keräämään Henkilötietoja lain mukaan tai jotta voimme toteuttaa sopimustamme kanssasi, etkä sinä toimita meille tietoja pyydettäessä, emme ehkä pysty toteuttamaan sopimustamme kanssasi. Tämän vuoksi emme ehkä pysty toimittamaan sinulle pyytämiäsi tuotteita ja/tai palveluja. Esimerkiksi, jos et anna meille osoitetietoa tai jos et ruksaa ruutua, jossa hyväksytään Myyntiehtomme ja Yksityisyydensuojakäytäntömme, emme ehkä pysty saamaan tilaustasi valmiiksi.

Rekisterinpitäjä

Kaikkia Henkilötietoja, jotka on kerätty vierailtaessa tällä Verkkosivustolla, valvoo Digital River, Inc., 10380 Bren Road West, Minnetonka, Minnesota 55343, USA. Kuitenkin silloin, kun toinen Digital Riverin oikeushenkilö on maailmanlaajuinen jälleenmyyjä-palveluntarjoaja, joka sellaiseksi tunnistetaan tapahtuman aikana, tämä oikeushenkilö toimii Rekisterinpitäjänä kaikille Henkilötiedoille, joita käytetään tai kerätään tapahtuman aikana:

  • Digital River Australia Pty Ltd.
    Richard Clayton, 8 Denison Street
    South Hobart, Tasmania, AU 7004 Australia
  • Digital River Do Brasil Importação e Comercio De Produtos De Informatica Ltda
    Room Piso G5 - cj 905 Av. Roque Petroni Jr 1089 Centro Profissional Morumbi Shopping
    Sao Paulo-SP 04707-900 Brazil
  • Digital River GmbH
    Scheidtweiler Strasse 4
    Cologne, DE 50933 Germany
  • Digital River Hong Kong
    Unit 908-915, Level 9, Core F, Room 25, Cyberport 3
    100 Cyberport Road, HK Hong Kong
  • Digital River India Private Ltd.
    1302, Tower-3, Indiabulls Finance Centre Senapati Bapat Marg, Elphinstone Road
    Mumbai Maharashtra 400013 India
  • Digital River Ireland Ltd.
    Dromore House East Park
    Shannon Co. Clare V14 AN23 Ireland
  • Digital River Japan K.K.
    Tokyo Club Building 11F 3-2-6 Kasumigaseki Chiyoda-ku
    Tokyo 100-0013 Japan
  • Digital River Korea, Limited
    4 Floor 92, Hangang daero Yongsan-gu
    (Hangang ro 2 ga, LS Yongsan Tower), Seoul, Republic of Korea
  • Digital River Mexico, S. de R.L. de C.V.
    Avenida Presidente Masaryk 111, Piso 1 Polanco V Seccion, Miguel Hidalgo
    Ciudad de Mexico Mexico
  • Digital River Singapore Pte. Ltd.
    35th Floor UOB Plaza 1
    80 Raffles Place
    Singapore, SG 048624
  • Digital River Trading (Shanghai) Co., Ltd. AKA China
    Suite 1710 Building A, No. 331, North Caoxi Road
    Xuhui District Shanghai 200030 China
  • Digital River UK Ltd
    TMF Group, 8th Floor, 20 Farringdon Street
    London, EC4A 4AB, United Kingdom
  • DR APAC, LLC., Taiwan Branch
    23F, 105, Sec.2 Tun Hwa S. Rd.
    Taipei 106 Taiwan, Province Of China
  • DR globalTech, Inc.
    10380 Bren Road West
    Minnetonka, MN 55343

Automaattinen käsittely

Joissain tilanteissa saatamme käyttää Henkilötietojasi, jotta voimme tehdä automatisoituja päätöksiä parantaaksemme liiketoimintaamme. Esimerkiksi, jos olet (jos sovellettavissa) antanut hyväksyntäsi markkinointia koskien, voimme käyttää tietoa jaotellaksemme käyttäjiä ja kohdistaaksemme heille henkilökohtaistettuja viestejä, tai saatamme käyttää työnimikettä määritettäessä käyttäjän persoonaa tai muuttaa sisältöä sen mukaan. Saatamme myös käyttää käyttäjien maantieteellistä sijaintia ja yhtiötietoja. Joissain tilanteissa tilipohjaista markkinointia varten, tähän voi sisältyä "tykkäyksiä", jotka ovat julkisia.

Luotamme siihen, että petosten seuranta auttaa meitä vähentämään tarvetta manuaalisesti tarkistaa tilauksia petosten varalta. Voisimme myös luottaa automatisoituun prosessiin työllisyyteen liittyvissä asioissa ja varmistaaksemme, että työntekijämme noudattavat sisäisiä turvallisuuskäytäntöjämme. Sinulla on oikeus välttää kaikkia päätöksiä, jotka perustuvat automatisoituun tietojen käsittelyyn, joissa niitä voidaan pitää profiloivina. Emme kuitenkaan pysty käsittelemään tapahtumaasi ilman petosten seurantatyökalujamme.

Euroopassa asuvien yksityisyydensuojakäytäntö

Jos olet Euroopan talousalueella (EEA), Britanniassa (UK) tai Sveitsissä, kaikki henkilötietojesi siirrot tämän alueen ulkopuolelle on suojattu vakiosopimuslausekkeilla tai muilla asiaankuuluvilla tietosuojatoimilla. Henkilötietosi voidaan siirtää Digital River, Inc.:n pilvipohjaisille palvelimille Yhdysvaltoihin ja Henkilötietojasi voidaan käsitellä Yhdysvalloissa. Voimme myös siirtää Henkilötietosi muille Digital River -yksiköille tässä Yksityisyydensuojakäytännössä mainittuihin tarkoituksiin, yrityksen hallintotarkoituksiin tai muille kolmannen osapuolen tietojenkäsittelijöille. Lisätietoja Henkilötietojesi siirrosta muille Digital Riverin oikeushenkilöille saat tämän käytännön kohdasta "Yhteiskäyttö".


Laillisten oikeuksiesi käyttäminen

Jos haluat käyttää tietosuojalainsäädännön mukaisia oikeuksiasi, katso kohdasta "Oikeutesi päästä omiin Henkilötietoihisi ja hallinnoida niitä", miten käytät oikeuksiasi.

Jos tarvitset lisäapua oikeuksiasi koskien, ota yhteys tietosuojavastaavamme KT Schmidtiin, Digital Riverin ylimpään hallinnolliseen toimihenkilöön, puhelinnumero: 1 (952) 253-1234, sähköposti: privacy@digitalriver.com.

Sinulla on oikeus raportoida paikalliselle valvontaviranomaisellesi, jos koet, ettei tietosuojalain mukaisia oikeuksiasi ole asianmukaisesti huomioitu. Mutta ennen kuin teet niin, pyydämme ottamaan suoraan meihin yhteyttä, sillä olemme sitoutuneet työskentelemään kanssasi ja auttamaan kaikkien yksityisyyteesi liittyvien huolenaiheiden ratkaisemisessa.

Kaliforniassa asuvien yksityisyydensuojakäytäntö


Sinun oikeutesi

Yllä mainitun lisäksi Kalifornian asukkailla on oikeus tehdä seuraavat pyynnöt henkilötietojaan koskien California Consumer Privacy Actin ("CCPA") mukaan:

  • Pääsy tietoihin ja tietojen siirrettävyys. Sinulla on oikeus pyytää, että paljastamme tietyt tiedot edellisten 12 kuukauden aikana sinusta keräämistämme, käyttämistämme, paljastamistamme tai myymistämme henkilötiedoista.
  • Poistaminen. Voit pyytää, että poistamme CCPA:ssa vaaditussa laajuudessa sinusta keräämämme henkilötiedot.
  • Tietojen luovuttaminen. Sinulla on oikeus pyytää, että paljastamme tietyt tiedot edellisten 12 kuukauden aikana sinusta keräämistämme ja käyttämistämme Henkilötiedoistasi, mukaan lukien:
    • henkilötietoluokat, joita olemme keränneet sinusta,
    • luokat henkilötietolähteille, joita olemme keränneet sinusta,
    • liiketoiminnallinen tai kaupallinen tarkoitus kyseisten henkilötietojen keräämiseen,
    • kolmansien osapuolten luokat, joiden kanssa olemme jakaneet kyseiset henkilötiedot,
    • tietyt henkilötietojen osat, joita olemme sinusta keränneet (kutsutaan myös pyynnöksi tietojen siirtämisestä järjestelmästä toiseen).
    • silloin, kun tietoja on luovutettu liiketoimintatarkoituksessa, tunnistetaan henkilötietoluokat, jotka kukin vastaanottajaluokka on saanut.

Jos haluat käyttää CCPA:n mukaisia oikeuksiasi, lähetä meille pyyntö käyttäen tämän Yksityisyydensuojakäytännön kohdan "Oikeutesi päästä omiin Henkilötietoihisi" tietoja tai soittamalla numeroon (866) 585-3251. Saatamme pyytää sinulta lisätietoja henkilöllisyytesi varmistamiseksi ja pidätämme itsellämme oikeuden rajoittaa tai kieltäytyä pyynnöstäsi, jos et pysty antamaan riittävästi tietoa todentaaksesi henkilöllisyytesi tai tyydyttämään oikeudelliset tai liiketoimintaamme liittyvät vaatimukset. Vastaamme sähköpostiin, joka on tiedostossamme, 45 päivän kuluessa esittämääsi varsinaiseen pyyntöön.

Emme veloita maksua pyyntösi käsittelystä tai siihen vastaamisesta, jollei se ole liiallinen, toistuva tai ilmeisen perusteeton. Jos määritämme, että pyyntösi aiheuttaa kustannuksia, kerromme sinulle tällaisen päätöksen perusteet ja annamme sinulle kustannusarvion ennen kuin toteutamme pyyntösi.


Miten käytämme ja jaamme Henkilötietojasi

Kuten yllä yksityiskohtaisemmin kerrotaan, Digital River voi paljastaa henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle liiketoimintatarkoituksessa. Digital River ei kuitenkaan myy henkilötietojasi siinä merkityksessä kuin CCPA:ssa määritetään. Kun paljastamme henkilötietoja liiketoimintatarkoituksessa, teemme sopimuksen, joka edellyttää, että vastaanottaja pitää henkilötiedot luottamuksellisina eikä käytä niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin sopimuksellisten sitoumustemme täyttämiseen.

Edeltävä 12 kuukautena Digital River on kerännyt tai paljastanut seuraavien luokkien tietoja. Digital River ei ole myynyt eikä tänäkään päivänä myy henkilötietoja:

Kategoria Keräämme Paljastamme Myymme
Tunnisteet Kyllä Kyllä Ei
Henkilötietojen luokat, jotka on listattu Kalifornian asiakasrekisterilakiin (Kalifornian siviililaki § 1798.80(e)) Kyllä Ei Ei
Suojattujen luokitusten ominaisuudet Kalifornian tai liittovaltion lain mukaan Kyllä Ei Ei
Internetissä tai muussa vastaavassa verkossa tapahtuva toiminta Kyllä Kyllä Ei
Geopaikannustiedot Kyllä Kyllä Ei
Ammattiin tai työhön liittyvät tiedot Kyllä Kyllä Ei

Kalifornian "Shine the Light" -laki

Kalifornian "Shine the Light" -laki (siviililain luku §1798.83) sallii, että Verkkosivua käyttävät Kalifornian asukkaat voivat pyytää tiettyjä tietoja koskien henkilötietojen paljastamistamme kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksissa. Tehdäksesi tällainen pyyntö lähetä sähköposti osoitteeseen privacy@digitalriver.com.

Brasiliassa asuvien yksityisyydensuojakäytäntö


Sinun oikeutesi

Jos sijaintipaikkasi on Brasilia, Brasilian yleisen tietosuojalain ("LGPD") artikla 18 antaa sinulle tiettyjä oikeuksia Henkilötietojasi koskien. Sinulla on oikeus saada seuraavat tiedot rekisterinpitäjältä:

  • vahvistus käsittelyn tapahtumisesta,
  • pääsy tietoihin,
  • puutteellisten, epätarkkojen tai vanhentuneiden tietojen korjaus,
  • tarpeettomien tai liiallisten tietojen tai LGPD:n ehtojen vastaisten tietojen käsittelyn anonymisointi, estäminen tai eliminointi,
  • tuotteiden muille palveluntarjoajille tai toimittajille siirrettävä tieto, nimenomaisesta pyynnöstäsi, LGPD:n mukaan, ja jota prosessissa koskee liiketoiminnan ja teollisuussalaisuuksien suojaus,
  • suostumuksellasi käsiteltyjen Henkilötietojen poistaminen, poikkeuksena tilanteet, jotka on ilmoitettu LGPD:n artiklassa 16,
  • tieto julkisista ja yksityisistä yksiköistä, joiden kanssa olemme jakaneet tietoa,
  • tieto mahdollisuudesta kieltäytyä suostumasta ja tällaisen kieltäytymisen seuraukset,
  • suostumuksen perumista koskevat tiedot, LGPD:n artiklan 8 kohdan 5 mukaan, ja

Sinulla on myös oikeus tarkistaa päätökset, jotka perustuvat henkilötietojen automaattiseen prosessointiin silloin, kun päätös on tehty yksinomaan automaattisesti ja vaikuttaa etuihisi. Prosessoidessaan tapahtumaasi Digital River ei tee päätöksiä yksinomaan automaattisesti silloin, kun päätös saattaa vaikuttaa myös negatiivisesti sinun etuihisi.


Oikeuksiesi käyttäminen

Jos haluat käyttää LGPD:n mukaisia oikeuksiasi, katso kohdasta "Oikeutesi päästä omiin Henkilötietoihisi ja hallinnoida niitä", miten käytät oikeuksiasi.

Jos tarvitset lisäapua oikeuksiasi koskien, ota yhteys tietosuojavastaavamme KT Schmidtiin, Digital Riverin ylimpään hallinnolliseen toimihenkilöön, puhelinnumero: 1 (952) 253-1234, sähköposti: privacy@digitalriver.com.

Sinulla on oikeus raportoida paikalliselle valvontaviranomaisellesi, jos koet, ettei tietosuojalain mukaisia oikeuksiasi ole asianmukaisesti huomioitu. Mutta ennen kuin teet niin, pyydämme ottamaan suoraan meihin yhteyttä, sillä olemme sitoutuneet työskentelemään kanssasi ja auttamaan kaikkien yksityisyyteesi liittyvien huolenaiheiden ratkaisemisessa.

Etelä-Koreassa asuvien yksityisyydensuojakäytäntö

Viemällä ostoksen loppuun Verkkosivustolla hyväksyt, että Digital River prosessoi henkilötietojasi yksityisyydensuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Henkilötietojesi käsittelyn yhteydessä voi olla tarpeen siirtää henkilötietojasi tai antaa niiden käsittely seuraaville osapuolille:


Henkilötietojen tarjoaminen kolmannelle osapuolelle

Digital River, Inc. ja Digital River Ireland Ltd

  • Tietojen tyyppi: Sähköposti, nimi, IP-osoite, osoite, puhelinnumero, tilitiedot
  • Tarkoitus: Tapahtuman käsittely ja suorittaminen, tuoterekisteröinti, tilin avaus, asiakastuki, yleinen tuote- ja palvelumarkkinointi ja muut mukana tulevat tarkoitukset
  • Säilytysaika: Niin kauan kuin jatkat Verkkosivun käyttöä ja sen jälkeen sovellettavan lain salliman tai vaatimuksen mukaan tai Digital Riverin liiketoiminnan vaatimusten täyttämiseksi

Toimittaja, jonka nimi ja/tai logo näkyvät tällä Verkkosivustolla

  • Tietojen tyyppi: Tapahtuman tiedot, kuten sähköpostiosoite, nimi, IP-osoite, osoite, puhelinnumero
  • Tarkoitus: Tapahtuman raportointi ja täyttäminen, tuoterekisteröinti, takuu ja tekninen tuki, tilin avaus
  • Säilytysaika: Toimittajan yksityisyydensuojakäytännössä määritetyn mukaisesti

Sinulla on oikeus pidättää suostumuksesi jakaa tietoa yllä mainittujen yksiköiden kanssa siten, että et laita rastia kyseisiin valintaruutuihin maksuprosessin yhteydessä. Tällaisessa tapauksessa emme pysty viemään tapahtumaa loppuun emmekä voi toimittaa sinulle tuotteita tai palveluita.


Suostumus Henkilötietojen käsittelyyn

Käsitellessään tapahtumaasi tai tilaustasi Digital River uskoo tällä hetkellä prosessointitoimintoja kolmannelle osapuolelle seuraavasti:

NHN Korea Cyber Payment Co., Ltd

  • Tietojen tyyppi: Laskutustiedot, kuten sähköpostiosoite, nimi, IP-osoite, osoite, puhelinnumero, tilitiedot
  • Tarkoitus: Tapahtuman maksun käsittely
  • Säilytysaika: 7 vuotta

Adyen

  • Tietojen tyyppi: Laskutustiedot, kuten sähköpostiosoite, nimi, IP-osoite, osoite, puhelinnumero, tilitiedot
  • Tarkoitus: Tapahtuman maksun käsittely
  • Säilytysaika: 7 vuotta

Cybage Software Pvt Ltd.

  • Tietojen tyyppi: Sähköposti, nimi, IP-osoite, osoite, puhelinnumero, tilitiedot
  • Tarkoitus: Järjestelmän kehittäminen ja huolto
  • Säilytysaika: Niin kauan kuin jatkat Verkkosivun käyttöä ja sen jälkeen sovellettavan lain salliman tai vaatimuksen mukaan tai Digital Riverin liiketoiminnan vaatimusten täyttämiseksi

Sutherland Global Services, Inc.

  • Tietojen tyyppi: Sähköposti, nimi, IP-osoite, osoite, puhelinnumero, tilitiedot
  • Tarkoitus: Asiakaspalvelutuki
  • Säilytysaika: Niin kauan kuin jatkat Verkkosivun käyttöä ja sen jälkeen sovellettavan lain salliman tai vaatimuksen mukaan tai Digital Riverin liiketoiminnan vaatimusten täyttämiseksi

Ilmoitus Japanin asukkaille

Japanin tietosuojalainsäädännön mukaisesti olemme nimittäneet kanteluista vastaan henkilön/tietosuojavastaavan. Digital River Japan K.K.:n tietosuojavastaava on: KT Schmidt, Digital River Japan K.K.:n yritysedustaja, puhelinnumero: 03-6770-2741, sähköposti: privacy@digitalriver.com.

Muutokset tähän Yksityisyydensuojakäytäntöön

Tarkastamme tätä Yksityisyydensuojakäytäntöä ja ilmoitamme kaikista päivityksistä Verkkosivustolla. Tekemämme muutokset astuvat voimaan välittömästi niiden julkaisemisen jälkeen. Tätä Yksityisyydensuojakäytäntöä täydennetään tai muutetaan muilla Verkkosivustolla ilmoitetuilla tietosuojailmoituksilla. Tällaisissa tietosuojailmoituksissa selitetään, miten me käsittelemme tietoja, joita kyseinen tietosuojailmoitus erityisesti koskee, ja niitä tulee lukea yhdessä tämän Yksityisyydensuojakäytännön kanssa.

Linkki aikaisempaan yksityisyydensuojakäytäntöömme löytyy täältä.

Kanteluista vastaava henkilö/Tietosuojavastaava

Tietyn tietosuojalainsäädännön mukaisesti olemme nimittäneet kanteluista vastaan henkilön/tietosuojavastaavan. Digital Riverin kanteluista vastaava henkilö/tietosuojavastaava on: KT Schmidt, Digital Riverin ylin hallinnollinen toimihenkilö, puhelinnumero: 1 (952) 253-1234, sähköposti: privacy@digitalriver.com. Jos sijaintipaikkasi on Saksa, ohjaamme sinut ulkopuoliselle tietosuojavastaavalle.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä Yksityisyydensuojakäytännöstä tai pyyntöjä liittyen Henkilötietoihisi sovellettavien lakien mukaan, ei väliä missä maailmassa olet, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen privacy@digitalriver.com ja me toimitamme kysymyksesi asianmukaisesti eteenpäin. Jos haluat mieluummin ottaa meihin yhteyttä kirjeitse, katso yhteystiedot kohdasta "Tiimit eri puolilla maailmaa" yrityksemme verkkosivustolla.

    i "Henkilötietojen" määritys on tarkoitettu käsittämään "Henkilötiedot" California Consumer Privacy Actin (CCPA) mukaan ja niitä tulee tulkita tämän mukaan.